Fuerteventura

Uspoleret kanarisk stemning

 

Flybilletter til Fuerteventura

Når du med Airnavia bestiller flybilletter til Fuerteventura, kan du se frem til at blive budt velkommen af en autentisk kanarisk stemning på den andenstørste af De Kanariske Øer. Her kan du nyde vidtstrakte ørkenlandskaber, paradisiske sandstrande, så langt øjet rækker, og et lunt, solrigt klima, der inviterer til både afslapning, aktiv ferie og til udforskning af øens oplevelsestilbud. 

Fakta

Sæson: december-marts
Land: Spanien
Sprog: spansk
Valuta: euro (EUR)
Indbyggertal: 100.000
Rejsetid: 5 timer 15 minutter
Tidsforskel: dansk -1 time
Oplevelser på Fuerteventura

Drømmende ørkenlandskaber og paradisiske sandstrande

Fuerteventura domineres af drømmende og dramatiske golde ørkenlandskaber i mørkgyldne jordfarver. Øens højeste punkt er den ligeledes golde vulkan Pico de la Zarza, der knejser 807 meter op mod himlen. Fra toppen er der en smuk udsigt ud over Atlanterhavet.

På Fuerteventura findes nogle af Europas bedste sandstrande. Blandt øens hele 132 strande har du mulighed for at nyde kilometervis af vidtstrakte strande, små laguner eller ørkenlignende strande, og sandet varierer mellem sort lavasand, bløde gyldne sanddyner og paradisisk kridhvidt sand, der smelter ud i det krystalklare blå Atlanterhav. Nogle af de populære strande på Fuerteventura er Playa de Sotavento, Costa Calma og Playa de Jandia.

Fuerteventura udstråler med sin rå og golde natur bestående af ørkenlandskab og bjergtagende kyststrækninger en ren og enkel skønhed. Kun enkelte steder brydes denne af kunstigt skabte grønne områder, der lyser smukt op i de mørkgyldne jordfarver.

Uspoleret kanarisk stemning

Når du rejser med fly til Fuerteventura, vil du opleve en af de mindst turistede af De Kanariske Øer. Det bevirker, at den stadig besidder sin ægte og uspolerede kanariske charme, hvilket giver skøn plads og ro til at nyde øens rå skønhed og besøge forskellige egne og byer uden at havne i talrige turistfælder. Øens gamle lokale byer findes typisk trukket tilbage fra kysterne ind mod midten af øen, her finder du fx Betancuria med en spændende historisk arv. Du kan også besøge øens hovedstad, Puerto del Rosarion.

Har du lyst til at besøge Fuerteventuras hyggelige ferieområder, kan du fx besøge Jandia, Costa Calma eller Caleta de Fuste. Du kan også nyde pittoreske havnemiljøer og lækre fiskerestauranter i de små fiskerlejer Morro Jable, Corralejo og Tarajalejo, eller du kan besøge idylliske Paiara med sine hvidkalkede huse og smukke kirke.

 En ø af skjulte oplevelser

Fuerteventuras beliggenhed i Atlanterhavet nær ækvator sikrer øen et lunt, solrigt og tørt klima året rundt, der giver dig den bedste ramme for at udforske alt det, øen har at byde på. Med strande i særklasse, bør du ikke snyde dig selv for en dag på stranden, og uanset om du søger en børnevenlig strand, en øde ugeneret strand eller en nudiststrand, så finder du det på Fuerteventura.

Øen har desuden udviklet sig til et mekka for amatørmotionister, topidrætsfolk og alt derimellem. Her er der fantastisk mulighed for fx løb, cykling, golf, svømning, træning i moderne faciliteter, og endelig er Fuerteventura en magnet for surfere fra hele verden, der kommer for at ride på den perfekte bølge eller for at deltage i det årlige VM i windsurfing. 

Du har også mulighed for at opleve dyreparken Oasis Park, Elefantbjergene og Palmeparken. Du kan følge produktionen af produkter lavet af øens vildtvoksende Aloe vera. Eller du kan mæske dig i lækker kanarisk gastronomi og spanske vine.

Har du lyst til at opleve den ægte kanariske stemning, så bestil nemt og hurtigt din flybillet fra Aalborg Lufthavn til Fuerteventura Lufthavn med Airnavia.