Gran Canaria

En solbeskinnet vinterfavorit i Atlanterhavet 

 

Flybilletter til Gran Canaria

Når du med Airnavia rejser med fly fra Aalborg Lufthavn til Las Palmas Airport på Gran Canaria, lander du på den tredjestørste af De Kanariske Øer. Gran Canaria frister med skønne byer, kulturliv, smukke strande, kæmpemæssige sandbanker, smuk natur, gastronomi og ikke mindst sit varme og solrige klima året rundt, der særligt forsyner den sydlige del af øen med talrige solskinstimer. Derudover er der gode muligheder for at dyrke masser af sport eller shoppe amok i øens toldfrie varer. 

Fakta

Sæson: oktober-marts
Land: Spanien
Sprog: spansk
Valuta: euro (EUR)
Indbyggertal: 800.000
Rejsetid: 5 timer 20 minutter
Tidsforskel: dansk -1 time
Oplevelser på Gran Canaria

Betagende byer

På Gran Canaria er der mange skønne byer at besøge. Las Palmas er øens hovedstad, og her møder man en farvelig og moderne latinsk metropol med trendy barer, lækre restauranter, hyggelige cafeer, eksklusive forretninger samt imponerende historie og kultur.
Puerto Rico er en af Gran Canarias mest populære feriedestinationer grundet sine 340 årlige solskinsdage og det hyggelige folkeliv med restauranter, barer, basarer, småbutikker, smukke udsigter og lystbådehavn.

Også Puerto de Morgán er et besøg værd. Det er en livlig lille fiskerby, som kaldes Gran Canarias Venedig pga. sine smukke kanaler, der skærer sig ind i byen.

Begiver man sig mod bjergene, finder man gamle, velbevarede og idylliske bjergbyer med små torve omgivet af kirker og huse. Her leves et stemningsfuldt og autentisk kanarisk hverdagsliv i et stille og roligt tempo, hvor man får ro til at nyde den friske bjergluft.

Lækre strande og enorme sandbanker

Gran Canaria lokker med sit varme og solrige klima året rundt til at sætte efterårets og vinterens kedelige vejr herhjemme på pause. Til det formål finder du på Gran Canaria talrige lækre sandstrande at dase på – i særdeleshed på øens sydlige ende. Her finder man eksempelvis stranden Amadores, som er et stort tilløbsstykke med sit kridhvide sand importeret direkte fra Caribien.
Der er altid forskellige aktiviteter på strandene, og man kan nemt fylde maven med lidt lækkert at drikke eller spise på de mange restauranter, der ligger langs strandene.
Maspalomas byder desuden på den Sahara-lignende miniørken, Dunas De Maspalomas, der er en af Gran Canarias mest fascinerende naturattraktioner. Her findes over et imponerende areal kæmpemæssige sandbanker af fint og lækkert sand samt en eventyrlig smuk udsigt ud over sandbankerne, der smelter ud i det azurblå Atlanterhav.

Kanarisk gastronomi

Gran Canarias køkken er et sandt paradis at gå på opdagelse i. På øens mange restauranter ligner maden den, der er at finde i fastlandet. Her finder man typisk gode bøffer, friskfanget fisk, ost, paella, traditionel spansk tapas og kanariske kartofler på menuen. Vil du rigtig forkæle dine smagsløg, så besøg en af de lokale restauranter og få et autentisk og velsmagende måltid med kanariske specialiteter, og glem ikke at skylle ned med et godt glas vin eller øl. Som småmåltider i løbet af dagen kan man i rigt mål mæske sig i øens friske og smagfulde frugt og grønt.

Ønsker du at finde din flybillet til fantastiske Gran Canaria, så book den nemt og hurtigt her på siden og kom af sted fra Aalborg Lufthavn.