Korfu

Eksotisk Middelhavsparadis fyldt med oplevelser 

Flybilletter til Korfu

Med Airnavia kan du nu for første gang rejse med fly fra Aalborg Lufthavn til den græske ø Korfu, hvor lander du i øens eneste lufthavn Korfu Airport. Korfu er på størrelse med Bornholm og ligger i Det Ioniske Hav. På Korfu møder du et forførende Middelhavsparadis, der med sine frodige, grønne bjerge, sine bløde, langstrakte sandstrande, høje temperaturer og tørre somre lader tankerne vandre til Caribien eller Azorerne.

Fakta

Sæson: maj-oktober
Land: Grækenland
Sprog: græsk
Valuta: euro (EUR)
Indbyggertal: 120.000
Rejsetid: 3 timer og 10 minutter
Tidsforskel: dansk +1 time
Oplevelser på Korfu

Eksotisk Middelhavsparadis

Når du bestiller din flybillet til Korfu, bestiller du en rejse til en af de smukkeste græske øer. På Korfu finder du frodige, grønne bjerglandskaber, grotter, drypstenshuler, olivenlunde, klynger af cypresser og pinjetræer, frugtplantager, blomstrende haver, og på øens højeste punkt, Pantorkratorbjerget, har du en fantastisk udsigt over hele den sydlige del af øen. Fra denne samt øens mange øvrige udsigtsposter får du en god fornemmelse af øens kuperede terræn, bugter, sandstensklipper, lækre strande. 

Mod vest findes øens brede, fine sandstrande, og her kan du eksempelvis besøge Glyfada, Agios Gordis eller Agios Georgios. Mod øst findes øens grovere strande med rullesten, og her kan du eksempelvis tage til Gouvia og Dassia. Men uanset hvilken ende af øen, du befinder dig i, så kan du overalt nyde det omgivende, glitrende og krystalklare Middelhav, der på Korfu er klarere og renere end mange øvrige steder.

Trods øens frodighed er sommeren solrig og stort set tørlagt, og temperaturen sniger sig nemt op på 30 grader i sommermånederne. 

Ting at opleve

Korfus betagende natur giver dig de optimale rammer for en aktiv ferie. Her kan du benytte øens vandrestier til at udforske øen, eller du kan på hesteryg nyde de smukke omgivelser. Der er også mulighed for golf på en af Grækenlands bedste golfbaner smukt beliggende i Ropadalen. Korfu er desuden et af de få steder, hvor det er lovligt at sportsdykke, og det tilsammen med det utroligt klare vand har gjort Korfu til et perfekt sted for dykning og snorkling.

Du kan også opleve Korfus historie. Inden øen blev en del af Grækenland var den nemlig besat af både England, Italien og Grækenland samt en populær legeplads for Europas kongelige, hvilket har sat sine tydelige spor på nutidens Korfu, der rummer et spændende miks af græsk, byzantinsk, italiensk og britisk kultur. Her kan du eksempelvis opleve venetianske borge og adelspaladser, et pompøst, nyklassicistisk palads, husfacader i bløde pastelfarver, gamle klostre, traditionel græsk byggestil, franske arkader, britiske monumenter, en esplanade med en anlagt græskplane til cricket samt talrige italienske restauranter.

Steder at besøge

På Korfu er der masser af skønne steder, du kan opsøge. Korfu by lokker med gode restauranter, varieret forlystelsesliv, shoppingstrøg, lystbådehavn, historiske og kulturelle seværdigheder samt hyggelige gader og torve i den smukke, gamle bydel, der er på UNESCOs kulturarvsliste.

Du kan også besøge de hyggelige feriebyer Agios Gordis, Agios Georgios og Ermones, der lokker med feriestemning og dejlige strande, du kan slappe af i ro og mag med sol og strand i Perama og Agios Stefanos, eller du kan nyde bylivet Roda og Gouvia, der byder på både restauranter, barer, butikker og diskoteker samt strande.

Du kan også tage på smukke sejlture fra en af øens hyggelige marinaer eller besøge de små, charmerende naboøer Paxos og Antipaxos. 

Er du blevet fristet af det eksotiske Middelhavsparadis, så bestil dine flybilletter til Korfu hos Airnavia.