Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte Airnavia

Om Airnavia

Airnavia er et dansk lavprisflyselskab med base i Aalborg Lufthavn og Billund Lufthavn og er for dig, der gerne vil rejse direkte og billigt til en række lækre destinationer i Europa.

Hos os står du selv for din rejse, og du kan derfor nemt, hurtigt og billigt bestille dine flybilletter direkte på hjemmesiden. Vi lover konkurrencedygtige prisersamt en rigtig god service. Med Airnavia er du altid sikret direkte flyvninger til dit rejsemål, så du kan nyde tiden på din destination frem for i flyet.

Når du lander på destinationen, lander du i populære lufthavne tæt på de byer, der er endestationen for mange af vores rejsende. Skal du fx til feriemekkaet Alanya, kan du flyve med os direkte til Gazipasa, der ligger blot 30 minutters kørsel væk.

I ønsket om at sikre et kvalitetsprodukt foregår Airnavias flyvninger med SAS og Jet Time. Henover vinteren 16/17 tilbyder vi direkte ruter til Gran Canaria, Tenerife, og Fuerteventura og i løbet af sommeren 2017 har vi direkte ruter til KretaRhodosKorfuVarnaMalta, og Gazipasa.

Så hvad end du drømmer om sand mellem tæerne og leg i bølgerne, smagen af lokal gastronomi i stemningsfulde omgivelser, kulturelle oplevelser, eller du skal af sted på hyggeligt og længeventet familiebesøg, eller noget helt femte, så kan du med Airnavia let bestille flybilletten til rejsen.                                   

Vi glæder os til at se dig om bord på vores fly.

Mathias Madsen
Direktør, Airnavia

KONTAKT AIRNAVIA

Airnavia er et 100 % danskejet flyselskab med afgange fra Aalborg Lufthavn. Vi sidder klar til at servicere alle vores glade passagerer. Kontakt os i dag. 

Kontakt os